Friday, 2 December 2011

siti nur ain !

hello !
lamenye aku tak meng-update blog aku nie .
hampir bersarang dah nie .
shutt ! aku bukan nak citer pasal blog yang hodoh and bersarang nie .
sangat tidak penting untuk diketahui ..

entry kali nie aku nak share dengan korang and nak korang kenal my lesboo.
ahaha :)
korang jangan berani berani nak sentuh die oke .
saya sayang sangant kat die.

first , name die Siti Nur Ain .
die sangat comel . aku kenal die and start bermanje dengan die sejak umur aku 5 tahun. 
lame kan ? aku tak tipu nie . nie kisah benar.
dulu mase hingusan lagi , aku selalu gy ruma die sebab nak mama die suap kan makanan.
manje kan aku ? *mengade
aku rapat sangat dengan die. rapat sgt. kalau bole tidur nak sekatil , mandi nak sama sama .
and citer hot nie . meh dekat sikit . .
nak dengar tak , kalau taknak bace jee oke ?
hee . korang tahu , aku ngan die penah mandi sama sama .
auww ! time tu kitorang dah lambat sgt nak pergy kerja. haha .
takkan aku lupakan saat indah itu sayang .

siti nur ain , seorang yang lemah kalau nak dibandingkan dengan aku.
kitorang satu tempat kerje. tension kerja , penat dengan kerja , die akan share dengan aku sambil airmata die mengalir. aku pon pujuk pujuk and terus pujuk.
kesian die . tapi pelik sikit , kadang kadang die taknak share ngan aku .
aku goyang goyang kan badan die and pakse die bgtahu kenape die sedeh.
saya tak suka tengok awak sedeh.
die mmg seorang yang lemah lembut. kalau lawan ngan aku , aku menang kot.
tapi tak pnah pon lawan . haha :)
aku agak kasar pada luaran tapi ayu pada dalaman .
itu yang boyfriend saye suke :)))
*tetibe

orang kate , kawan ketawa senang cari. kalau nak happy sentiase ade kawan.
tapi time sedeh , susah nak tengok kawan ade dengan kite.
tapi tu andaian orang terhadap kawan mereka.
ye ! mmg ade kawan macam tu dalam dunia nie. kite kene pandai berkawan and nilai kawan kite.
tapi , siti nur ain tak macam tu . 
senang die denagn aku , susah die dengan aku .
ketawa die dengan aku , time sedeh pon die still ade dengan aku.
ini bukan cerite amek hati atau buat buat romantik.
mmg kitorang rapat dari kecik. die always ade dengan aku.
sebab tu lah saye sayangkan awak siti nur ain.

terima kaseh syg sebab always ade dengan aku.
aku ingat semua pesanan kau. hehe . .
kau cakap , kau taknak tengok wawa yang sedeh. kau nak tengok wawa yang happy , yang always ceria. kan kan kan ? ingat numb 10 ? ingat aku lukis ape kat badan kau ? 
sweet time tu , aku takkan lupe kau weyh.
pernah terpisah dengan kau , and sekarang kite togheter balik .
taknak terpisah lagi. cukup lah sekali.
tthanks :)

siti nur ain
lesb0o saye <3


jangan kacau die !
jangan sakit kan die .
wawa akan jadi superhero die.
hee :D

SAYANG AIN !

Sunday, 9 October 2011

perjalanan ke kluang

ting tong !
korang korang , ingat tak aku nye story bungek yang aku sembang aku gy kluang tu.
*macam korang bace
ouh , haha :)
yang tu lah , ee , awak bace blog saye. tq awak. *ntahsape

title kluang ouh kluang tu aku cite macam nak taknak kan ? 
sebab tgah takde mood pastu gedik gedik gy upadate.
mmg jadi bodoh lah cite aku kan .

jap jap , sakit badan meniarap. *tetibe
korang tau , time otw nak gy kluang tu , aku ngan b tersayang dok blakang.
and kat depan akak ngan kecik. kecik lah drive.
kan dah bg tahu kan ?
gy lah bace entry yg lepastu. malas nak cite panjang panjang.

first tempat kitorang berhenti , kat seremban.
berhenti rehat "konon"
sebenarnye taknak berhenti pon , niat diorang nak cari topup.

kecik : korang nak turun ? ( tanye aku ngan amy )
aku tengok aku dah buka pintu nak turun.
tak sempat cakap pape , akak dah selit . .

akak (gf kecik) : jom lah turun , boleh jalan jalan.
amy : macam tempat shoping plak ajak jalan .

aku ngan amy tersayang pon tersengih sengih macam kerang wangi.
yang bestnye kan , takde topup kot kat area situ.
aku nampak makanan je bersepah.
aku ngan amy pon pilih lah kedai yg nampak menarik sikit.
kitorang beli nasi goreng je. makan dalam kereta sebab taknak buat semak kat situ.
haha :)

oke , mase untuk teruskan perjalanan and makan.
aku ngan amy makan suap suap tau ?
kalau korang nak tahu , amy tu nampak je poyo and garang.
kalau dah sampai manje die. aku tak tahu nak cakap macam mane.
mengalahkan baby. minum pon nak kene pegangkan.
tu takpe lagi , nak kene cakap mcm baby and layan die macam baby tu yg tak tahan.
tapi takpe , aku suke. :) :) haha . .
weyh , nasi goreng yang aku makan tu , tawar doe.
korang jgn beli tau ?
try kedai lain . tak sedap pon habis gak. haha.

hm , mase otw tu , perut dah kenyang kitorang berempat pon sembang sembang and sembang lahh. kat mane ntah kan , aku tak ingat lah , ade kete mahal doe , dorang konvoi seyh.
*sembangjakun
korang tahu kete ape ? kereta sport.
mmg banyak gile lah , kalau pelahan takpe , laju macam kilat.
tak sempat nak kire brape. haha.






lebeh kurang macam nie lah kereta dorang.
rase nak tumpang je.
tau asal ? sebab dorang pon pegy kluang.
kitorang sampai kluang , kitorang nampak dorang.
ade pameran kott.
kot lahh. tak amek tau pon . kitorang balik , dorang pon nak gerak balik gak.
tapi kitorang tak terus balik. mmg confirm confirm dorang sampai dulu.

lepas je hilang kereta tu dari pandangan mate kitorang.
ini lah mase yang dinanti nantikan.
mase untuk tido weyhh.
tapi kecik tak boleh tido. die kene drive. hee :D
kat sane ingat nak jumpe mia. *kawan
tapi tak sempat , mia pon takde time tuu :(

eh eh , sebelum tido kitorang gedik gedik amek gambar.
weehuu ! japp . .


suke yang nie


yang nie ngade ngade nak pakai.
amy lah gedik gedik amek. 
aku pon jadi terikot gedik nak pakai .
haha :)

like like like :)

itu lah antare gelagat gedik kami.
lepas je amek gambar , mase untuk aku tidurrr.
haha. dah sampai tol kluang baru bangun.
penat seyh . dah lah malam minggu tu balik pkol 4 , tido belum tentu
terus tido. pkol 7 dah bangun. huishh , penat penat .
pape pon , benda dah lepas kan . .
haha :)

hari tu mmg sepanjang hari dgn amy.
SERONOK !!

Friday, 7 October 2011

kluang ouh kluang

salam korang :)
entry kali nie aku nak share cerita ahad lepas.
lambat kan aku update ?
saje je nak lambat lambat kan cite. hee .

kluang , dah tentu umah mak amy. "mak mentua" hehe *gelak malu
ahad lepas , kitorang gy sane sebab nak hantar girlfriend kecik kerja kat batu pahat.
alang alang singgah lah kat kluang.
tak jauh mane pon .
sebab tu kitorang gy sane ahad lepas. lagy pon , balik uma mak amy sebab amy nak amek geran kereta die.

malam minggu lepas , aku ngan amy keluar dulu.
pusing pusing KL. saje buat buat semak kat sane.
selalu lah gak malam minggu kitorang buat semak. padahal mane ade ape 
sgt kat sane. duduk tepi tepi jalan ngan mmber mmber die.
tengok polis kejar budak moto.
haha. bodoh seyh polis tu. nak cari makan plak.
benci aku. bukan nye dorang langgar polis tu pon .
yang aku gy sebelah kan budak motor tu  asal ? haha. satu sebab je , aku tak suke polis.

hm hm hm , malam minggu tu , amy amek aku lebeh kurang pukul 9
pastu kitorang terus gy kat mane ntah. jumpe mak aku jap
sebab nak amek duit untuk esok.
lame tak lame lah sgt lepak ngan mak aku.
pukul 11.30 kitorang gerak and lalu kat dataran. lalu sahaja oke ?
lepas tu, kitorang gy cheras jap. uma mak angkat amy.
tapi tak naik pon , kitorang tunggu kecik mandi.
haha. lame jugak lah budak tuu mandi.

tinggg ! kecik pon dah siap mandi. haha.
magic kan ? *ntah pape
dan dan dan , kitorang pon teruss wennnggggg sampai lah kat dataran balik.
duduk duduk je tepi tu,
pastu, mmber amy pon datang.
ouh , kitorang gy kat kecik lagy sorang dulu.
jumpe die ngan awek die jap.
sebab malam tu akak (gf kecik) tido umah aku.
paham tak ?
ade dua kecik skrg nie. kecik cheras sorang ngan kecik mane mane je lg sorang.
haha.

zub zab zub zab..
nak di pendek kan cite . kitorang pon balik .
pukul 4 sampai lah uma aku kat damansara.
pukul 4 plak sampai, nak tido pukul bape ? esok nak bangun gy kluang plak.
aku ngan akak sempat sembang lagi tuh.
rase dah penat baru tido.

huish , sekejap nye tido dah pukul 7. tapi aku buat tak tau lagy.
yang laki lah kene bangun awal.
dorang otw baru lah aku mandi weyh.
tapi aku ngan akak tido balik. haha.
jahatkan ?
lepas tu , kitorang bangun glabah gile sbb dorang dah otw.
kuang kuang kuang..
yang bestnye , dalam kete semua tido kecuali kecik.
die kene drive. kesian die.
b mengelak eh ? :)
haha. jahat b nie.. perjalanan mmg sgt menyeronokkan.
mmg happy lah kalau berjalan ngan orang tersayang kan ?

gambar ? nak upload lah nie. tapi ade kat phone amy.
hari lain lah uplad. oke ? hee.
malas nak bawak cam. sebab kalau bawak amy je yang kene pegang.
padan muka die.

cite panjang lagi nie. tapi macam malas je nak cite.
bkan korang bace pon .
tak payah lah bace, tak best pon blog nie,
*sedeh

ouh , aku nak gy sane buat bende tu jap.
oke korang , salam japp. *salam cium tangan
boubye b. * bye kat b je.

Thursday, 6 October 2011

pelik+pening

apa yang dah jadi pon aku tak tahu lah .
 pening aku pikir.
membuatkan jiwa aku tak tenteram doe.
mulalah aku nak mengamuk nie.

Thursday, 29 September 2011

nak butik sendiri

motif aku letak gambar nie ?
hm , aku pon tak pasti. tapi , kemungkinan besar aku akan dapat
model secantik die and mane lah tahu aku ade bakat untuk mereka cipta
pakaian macam baju yg die pakai tuu.
sape tahu kannn~
*mmg tak lah aku ade butik sendiri

tapi rasenye tak salah kalau kite hanye berangan,
cuma jgn melebeh lebeh sudahlah.
kelakar plak bile aku teringat time skolah dulu.
aku ngan mmber aku sorang nie, selalu berangan nak ade butik
sendiri. haha.lepas SPM je, kitorang terus gy cari keje.
and aku dapat butik, die pon same.
mmg itu lah kot minat kitorng. *mane tahu dapat

chopp chopp , aku rase cam nak bg tau korang , 
aku teringin nak bukak butik sendiri , and dalam butik aku tu,
akun nak pakaian yg style korea korea gitu .
haha :)
*angan2 nak tinggi je.

huish ! macam best je kan kalau ade butik sendiri.
citarasa semua sendiri.
ade plak korean style kan ? mmg perhh .
haissh , bestnye .

kawan kawan , sila lah dtg ye ke butik saye .
kawan kawan punye harge , aku akan bagi harge chantik.
tapi kalau setakat bila sehelai je , taknak lah aku bg murah.
*kedekott



yg bertudung pon sila lah ke butik saye :)
*angantaksuda 






bole lah tu .
cukup lah kot pakaian dari butik saye .
singgah tau ?
*berangan memanjang

Tuesday, 27 September 2011

open house ouh open house



open house ialah rumah tebuka.
tapi , open house kali nie , lain sikit lah .
nak kate rumah tak lah rumah sangat. tapi lebeh kurang kawasan perumahan lah.
hehe :D
senang cite , balai polis damansara buat jamuan hari raya semalam. disebab kan
aku antare penghuni balai tu , takkan lah nak lepas kan peluang untuk MAKAN kan ?
eishh , dah lah , ade kambing bakar doe.
mmg tak lah kalau aku tak makan .

 tapi semalam 4 ekor diorang bakar.
*buruknyecarediebakar

bukan tu je babe.
ade banyak lagi yang korang kene tahu nie,.
rugi lah sape tak datang. melepas melepas.
hari tu time open house kat IPD PJ pon aku datang sebok untuk makan .
haha :)

semalam , kuih raye aku tak perasan lah plak kan , ape yang ade ,
air tebu , polis polis bujang gy mesin sendiri. *padanmuka
ade , cendol , ABC , soto , nasi briani dan lauk lauknye, satay,
and banyak lah . kenyang aku.
tapi yang best , semalam buah hati jantung pisang wa datang tuu.
ingat datang sorang , skali amek kau , 5 orang terus.
nasib baik sume gila gila .
tapi dorang tak makan sgt. dorang makan satay je.
*6 pinggan kot satay.

haha :)
rase semalam macam taknak balik je .
nak lepak ngan buah hati jantung pisang tu sampai bile bile.
tapi , apa kan daya , dorang mmg kena balik pon , 
masing masing kerja kan .
lame lah gak kitorng duduk sembang sembang kosong.
maen snap snap gambarr. *kecing kecing bunyinyee.
ahaha :)

meh lah makan.

tunggu tahun depan punye open house plak .
nak makan kambing bakar lagi :D


Sunday, 25 September 2011

blog saye

nak sedeh sedeh jap (taksedehponsebenarnye)
ehem ehem , tolong fahami saye. (takpakse)
blog aku weyh , sedeh doe tengok blog aku nie.
dah lah simple (akusukesimple)
citer cam ntah pape plak kan. andddddd , korang kene tahu , 
brape lah sgt hamba allah yg FOLLOW aku nie.
sedeh tengok tang foolow tu je pon.
yela , orang lain bukan main banyak lagi yg follow follow.
tengok lah aku punye , tuu , kat kiri tu haa.
sikit kan ? kan ? kan ?
nampak sgt lah tak best blog aku nie doe. haha :)
(mintak simpati)
takpe lah , nak buat camne kan , kene lah terima 
yang blog aku nie tak hebat. tapi oke pe ,
atleast ade dari takde. walaupun blog hampeh.

terima kasih bebanyak kat korang yang sudi follow blog aku.
muuaahhkkss untuk korang *tetiba
(ganas bunyi ciuman tu)

bergoyang i follow i follow , bergoyang i follow i follow , bergoyanaaaaanngg~ i follow.
jadi , follow lah blog saye.
terima kasih kawan kawan :)

*takpasalpasal*